VERKOCHT: Bouwkavel voor een vrijstaande woning, Oudijk 43 te Westwoud, 1500 m²

  • Oudijk

  • Oudijk

  • Oudijk

  • Luchtfoto

Buitenkans: 

Deze bouwkavel staat  in de lintbebouwing van de Oudijk te Westwoud en geeft voldoende ruimte voor de bouw van een vrijstaande woning op een unieke plek in het agrarische landschap tussen Westwoud en Hoorn.

Op een kavel van 1500m² is er alle ruimte om de woning van uw dromen te bouwen. Mocht u meer ruimte wensen, dan kan worden bekeken hoe we de oppervlakte van uw kavel aan uw wensen kunnen aanpassen omdat de omliggende agrarische grond van dezelfde eigenaar is.

Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden of informeer bij de gemeente Drechterland naar de mogelijkheden binnen het huidige bestemmingsplan.

ALGEMENE INFORMATIE:

Een fraai gelegen bouwkavel voor de bouw van een vrijstaand woonhuis. Het perceel heeft de bestemming Wonen-Lint 1 en er kan ruime schuurruimte bij de woning worden gebouwd. De voormalige opstallen zijn in september 2017 gefaseerd gesloopt. Tevens heeft er een bodemsanering plaatsgevonden. 

Omgeving                         

De locatie ligt in een mooie ruimtelijke omgeving binnen de ruim opgezette lintbebouwing van de Oudijk. Kenmerkend voor de Oudijk is de afwisselende bebouwing met fraaie oude stolpen en woningen van recentere datum. Geniet van het weidse uitzicht, de landerijen met vee en de boomgaarden. Het dorp Westwoud en de stad Hoorn liggen op fietsafstand.

Gebruiksrecht

Aangeboden wordt de volle eigendom van het object.

Ontsluiting

De ontsluiting van het perceel verloopt via de aanwezige dam naar de Oudijk.

Bestemming

Het bestemmingsplan Drechterland Noord 2011 van de gemeente Drechterland is van toepassing. Het perceel heeft:

  • Deels de enkelbestemming Wonen-Lint 1 met bouwvlak
  • Deels de enkelbestemming Tuin
  • De dubbelbestemming Waarde Archeologie 2

Voor wat betreft de omschrijving en de bestemmingsplan voorwaarden wordt echter uitdrukkelijk verwezen naar de gemeente Drechterland, Raadhuisplein 1, Hoogkarspel, telefoon 0228 – 352 352, de heer Yusuf Acar. Laat u informeren over wat wel en vooral over wat niet mogelijk is om teleurstellingen achteraf te voorkomen.

Erfdienstbaarheden

Er zijn geen erfdienstbaarheden of kwalitatieve verplichtingen van toepassing.

Bodemonderzoek               

De verkoper heeft bij de sloop van de opstallen een verkennend bodemonderzoek laten uitvoeren. Aan de hand van dat rapport heeft in oktober 2017 een bodemsanering plaatsgevonden.

Nutsvoorzieningen

De nutsvoorzieningen zijn gelegen in de openbare weg.

OVERIGE INFORMATIE

Overige informatie is te vinden in de brochure welke op te vragen is op ons kantoor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu